Top
Van Liefde & Dood

Op zaterdag 23 november 2019 zal het Regionaal Concertorkest Wilskracht zijn jaarlijkse themaconcert verzorgen met als titel

Van Liefde & Dood!

Centraal staat de wereldpremière van het werk Orpheus & Eurydice van de Nederlandse componist Bas Clabbers.

Deze nieuwe compositie is een belangwekkende en vernieuwende toevoeging aan het repertoire voor blaasorkesten. Het RCOW, onder leiding van Geert Schrijvers, rolt dan ook de rode loper uit om het publiek te trakteren op een feestelijke avond met een afwisselend en meeslepend programma.

Naast de grote wereldpremière staan er nog een aantal andere indrukwekkende muziekstukken op het programma. Zo komt ook de tragische geschiedenis van Romeo en Julia aan bod. In het imposante Rubicon van Bert Appermont wordt de strijd tussen Julius Caesar en Pompeius uitgevochten tussen hout en koper. Tussen al dit muzikale geweld kent het programma ook enkele lieflijke rustpunten. Zo wordt de avond geopend met het sfeervolle, spookachtige klankwerk Apparitions van Brian Balmages.


Attentie:
Vanwege de wereldpremiére is er een rode loper entree om 19.30 uur waarvoor u allen van harte en nadrukkelijk bent uitgenodigd. Uiteraard is galakleding daarom gewenst!
 

Graag tot ziens op 23 november!Informatie:
zaterdag 23 november 2019
aanvang concert: 20.00 uur 
aanvang voorprogramma: 19.30 uur
dresscode: galakleding

locatie: ICOON-theater, Leeghwater 1-3, Amersfoort
Prijzen voorverkoop:
Vol tarief: € 17,50 
Prijzen aan de zaal: 
Vol tarief: € 20,00
Prijzen zijn inclusief pauzedrankje. 

Van Liefde & Dood!

Van Liefde & Dood!

€ 17,50